Bliv en del af ASG Care

Vi har udviklet Danmarks nemmeste og 100% digitale bilforsikringsberegner. Det har vi kun kunne gøre, fordi ASG CARE er en del af Autosource Group koncernen, som de sidste mange år har udviklet og leveret software til den danske bilbranche.

Derfor er hverken biler, digitale løsninger eller digital know-how nyt for os. Som en del af Autosource Group er vi en del af en hurtigvoksende og digital koncern, der har speederen helt i bund, når det kommer til at udvikle og forbedre digitale løsninger og software til bilbranchen.

Vil du vide mere om Autosource Group og vores andre digitale løsninger, kan du udforske dem her

Du kan også blive klogere på ASG CARE, og hvem vi er her

Skal du være med på spændende digital rejse?
Tjek vores ledige stillinger nedenfor, og ellers er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Ledige stillinger

ASG CARE er en del af Autosource Groups hurtigvoksende og digitale koncern, der har speederen helt i bund, når det kommer til at udvikle og forbedre digitale løsninger og software til bilbranchen. Vi er i konstant udvikling og derfor altid på udkig efter nye talenter, som har lyst til at blive en del af vores spændende rejse. Find vores ledige stillinger nedenfor.

Ønsker du en hverdag med fart over feltet og med mulighed for udvikling? Tøv ikke med at sende os en søgning på en af vores ledige stillinger nedenfor, ligesom du også meget gerne må søge uopfordret, hvis du virkelig brænder for at blive en del af ASG CARE.  

Digital salgskonsulent

Vi søger en selvkørende, ambitiøs og serviceminded digital salgskonsulent til ASG CARE.

Søg uopfordret

Du er også velkommen til at ansøge uopfordret – tryk på knappen neden for og send din ansøgning og CV.
Vi glæder os til at læse den

© 2021 - 2023 ASG CARE.

Der tages forbehold for alle rettigheder